ΛΟΥΤΑΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Χωματουργικές Εργασίες Κόρινθος


Για περισσότερα από 20 χρόνια, η επιχείρησή μας “Λούτας Χωματουργικά” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ζευγολατειό, δραστηριοποιείται με παντός τύπου χωματουργικές εργασίες, αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλο το νομό Κορινθίας.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και σύγχρονες λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
<br>ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και δυσπρόσιτες περιοχές, προσπαθώντας πάντα για την βέλτιστη εξυπηρέτησή σας.

Περισσότερα
Εκσκαφές

Εκσκαφές

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εκσκαφή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, ανεξαρτήτως του μεγέθους του χώρου, σε κάθε βάθος αλλά και έκταση.

Περισσότερα
Χώματα για κήπους

Χώματα για κήπους

Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε χώμα για κήπους, εξαιρετικής ποιότητας και στην ακριβή ποσότητα που επιθυμείτε. Με τα σύγχρονα οχήματα που διαθέτουμε αναλαμβάνουμε να σας το παραδόσουμε στο χώρο σας.

Περισσότερα
Εκβραχισμοί

Εκβραχισμοί

Ανταποκρινόμαστε σε οποιουδήποτε είδους εκβραχισμού, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.

Περισσότερα
ΤΗΛ: 2741054406

ΤΗΛ: 2741054406

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εργασίας που θέλετε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Κόρινθο αλλά και όλο το Νομό Κορινθίας.

Περισσότερα